Първата жена победител във Фермата - шампионката от шестия сезон Веселка,

...
Първата жена победител във Фермата - шампионката от шестия сезон Веселка,
Коментари Харесай

Веселка от Фермата събра погледите

Първата жена победител във " Фермата "  - шампионката от шестия сезон Веселка, събра очите на мъжете в риалитито дни преди огромния край за 100 000 лв. на 10 декември. Многодетната майка разтресе стопанството с боксови удари в жанр Роки и, сходно на героя от едноименната боксова драма, респектира съперниците си с съвършен десен прав.

Вместо да излее гнева си над някой от съфермерите си, някогашната конярка от село Борима закачи чувал под дървения заслон и стартира да го постанова безжалостно. Тя призна, че с всеки удар изкарва отрицателните страсти, които са се натрупали в нея и повече не може да държи в себе си.

„ Веси си взима успокоителното не като хапче, не като ампула, ами като пердах до лудост върху чувала със плява, който е нейният утопичен зложелател “, разгласи с усмивка хребарят Финци, до момента в който следеше бързите и мощни удари на участничката. „ Гледайте „ Роки 7 “! Веска е Силвестър Сталоун на „ Фермата “! Работи единствено с дясната ръка! “, включи се като състезателен коментатор и агрономът Иван.

Освен че е една от най-силните дами в риалитито, Веселка е и измежду тазгодишните финалистки дружно с гимнастичката Валерия и хандбалистката Камелия. Скоро ще станат ясни имената и на тримата мъже, които ще се борят за тлъстия чек.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР